Spoedreparaties met Combimac reactiefasfalt houden tijdens vorstperiode de weg veilig!

Door sneeuw en de daarop volgende week strenge vorst in februari wordt asfalt kwetsbaar. Op veel plaatsen ontstonden gaten in het asfalt. Lange files waren het gevolg.

Verschillende ploegen waren de hele week op de autosnelwegen bezig met spoedreparaties. Hierbij werden, ondanks de lage temperaturen, de gaten in het asfalt tijdelijk opgevuld, om zo het verkeer weer door te laten stromen.

Pavement Partners levert Combimac koudasfalt. Combimac reageert met water, en hardt dan in korte tijd uit. Ook bij temperaturen onder nul.

Na een reparatie kan het verkeer weer snel doorgang vinden.

Ook na de vorstperiode is er (buiten de autosnelwegen) nog veel schade te repareren. Voor gemeentes, provincies en waterschappen, maar zeker ook voor de particulier is het van belang het wegdek in goede toestand te houden.

Zo houd je langer plezier van je kostbare wegdek!

Reforgrid Carbon asfaltwapening voor Gemeente Cranendonck

De Koenraadtweg vormt een belangrijke doorgaande verbindingsroute van Maarheeze naar Someren en Nederweert. Deze weg was aan een ingrijpende renovatie toe. De bestaande asfaltconstructie is tot op de onderlaag weggefreesd en vervolgens heeft Pavecare in 3 dagen ca. 20.000 m2 Reforgrid Carbon asfaltwapening van PavementPartners aangebracht.

Strabag heeft op de carbonwapening vervolgens probleemloos 2 nieuwe lagen asfalt aangebracht.

De Koenraadtweg kan nu weer zeker 20 jaar vooruit!

Vloeistofdichte SAMI voor asfaltplateau in Westerbroek.

Eind mei is voor B-Cis een asfaltpleau voorzien van een vloeistofdichte SAMI – tussenlaag. 

Vanuit de wet is bij verschillende bedrijven en inrichtingen een vloeistofdichte asfaltvloer verplicht. 

Asfalt is lastig 100% vloeistofdicht te krijgen. 

Een SAMI vormt tussen de asfaltlagen een vloeistofdichte barriere, en biedt daardoor zekerheid. De erkende inspecteurs geven hier zonder problemen een Verklaring VloeistofdichteVoorziening  VVV op af. (CUR aanbeveling 65 en AS 6700) 

Meer weten over vloeistofdichte constructies? 

Neem dan contact met ons op!

PavementPartners is dé partner van de deelnemers aan de erkenningsregeling!

Een uniforme aanpak in oppervlakbehandeling in het wegenonderhoud: gedegen advies, gecertificeerde materialen en vakkundige uitvoering. Dat is wat de Erkenningsregeling Oppervlakbehandeling, die in 2020 van start is gegaan, garandeert. De regeling is geïnitieerd door gespecialiseerde aannemers binnen Bouwend Nederland.

Een erkend bedrijf voor Oppervlakbehandeling op Wegen, toont door het bezit van het certificaat aan dat het bedrijf haar processen op orde heeft, haar personeel vakbekwaam

is in het aanbrengen van oppervlakbehandelingen en dat het benodigde materieel en het te gebruiken materiaal voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen.

Het personeel is deskundig m.b.t. het adviseren en aanbrengen van oppervlakbehandelingen en heeft bovenmatige kennis van de materialen die nodig zijn voor een passende oppervlakbehandeling. Tevens wordt er 5 jaar garantie gegeven!

Wilt u meer weten over deze Erkenningsregeling? Op de website www.oppervlakbehandeling.nl vindt u alle informatie!

Weteringweg  versterkt met asfaltwapening!

De Weteringweg bij Burgerveen is een belangrijke route van Hoofddorp naar de N207. Dit najaar was de weg aan een grote onderhoudsbeurt en een versterkingslaag toe.  PavementPartners heeft voor De Jong Zuurmond Infrabeheer ca 10.000m2 Reforgrid asfaltwapening aangebracht. Dank aan onze huisfotograaf Stephan Tellier voor de mooie fotoreportage.

Asfalt met verklaring ”Vloeistofdichte voorziening”

Samenwerken is ontzorgen. Dat staat bij PavementPartners hoog in het vaandel.

Op verzoek van Pavecare b.v. hebben we voor een grote partij in afvalstoffen in Amsterdam de waterdichte SAMI laag op een verwerkingslocatie aangelegd, en voorzien van een verklaring Vloeistofdichte voorziening conform AS SIKB 6700

Door de zorg voor details is de verklaring snel en zonder problemen afgegeven.

Ook weten wat u moet doen om een verklaring vloeistofdichte voorziening te krijgen? Bel Ludo! 0611846217

Plexmix kleurt de wegen van de wereld!

Schade aan het asfaltoppervlak veroorzaakt overlast. Voor snelle en veilige reparaties aan het wegdek is Plexmix de ideale oplossing! Tot nu was Plexmix alleen in zwart verkrijgbaar, maar voor fietsers, die juist gebaat zijn bij een vlak wegdek, is er speciaal voor de rode fietsstroken Plexmix in een passende kleur verkrijgbaar.

Wilt u meer weten, een demonstratie  of een monster aanvragen? Bel Ludo! 06 11846217