Weteringweg  versterkt met asfaltwapening!

De Weteringweg bij Burgerveen is een belangrijke route van Hoofddorp naar de N207. Dit najaar was de weg aan een grote onderhoudsbeurt en een versterkingslaag toe.  PavementPartners heeft voor De Jong Zuurmond Infrabeheer ca 10.000m2 Reforgrid asfaltwapening aangebracht. Dank aan onze huisfotograaf Stephan Tellier voor de mooie fotoreportage.

Asfalt met verklaring ”Vloeistofdichte voorziening”

Samenwerken is ontzorgen. Dat staat bij PavementPartners hoog in het vaandel.

Op verzoek van Pavecare b.v. hebben we voor een grote partij in afvalstoffen in Amsterdam de waterdichte SAMI laag op een verwerkingslocatie aangelegd, en voorzien van een verklaring Vloeistofdichte voorziening conform AS SIKB 6700

Door de zorg voor details is de verklaring snel en zonder problemen afgegeven.

Ook weten wat u moet doen om een verklaring vloeistofdichte voorziening te krijgen? Bel Ludo! 0611846217

Plexmix kleurt de wegen van de wereld!

Schade aan het asfaltoppervlak veroorzaakt overlast. Voor snelle en veilige reparaties aan het wegdek is Plexmix de ideale oplossing! Tot nu was Plexmix alleen in zwart verkrijgbaar, maar voor fietsers, die juist gebaat zijn bij een vlak wegdek, is er speciaal voor de rode fietsstroken Plexmix in een passende kleur verkrijgbaar.

Wilt u meer weten, een demonstratie  of een monster aanvragen? Bel Ludo! 06 11846217

PavementPartners aanwezig op Infratech 2019!

 

 

InfraTech 2019 is hét kennisplatform waar de opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort.

Wij verwelkomen u graag in onze stand!